Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Speciale racefietsaccessoires van SKS Germany

SKS Germany bestaat dit jaar honderd jaar. Na een eeuw Made in Germany is het assortiment uitgegroeid van fietspompen tot een breed scala van hoogwaardige accessoires voor alle soorten fietsen. In dit artikel belichten we een aantal exclusieve producten voor racefietsen. Alle standaard met vijf jaar fabrieksgarantie!

AIRSPY SV. DE LUCHTSPION AAN JE SPAAK

Supervet dit: met de SKS-bandendruksensor AIRSPY op je ventielen zie je continu je bandenspanning. Deze wordt realtime via bluetooth of ANT doorgegeven aan je mobieltje of aan compatibele fietscomputers (GARMIN) via de gratis SKS MYBIKE-app. Bij drukverlies krijg je meteen een waarschuwing via een alarm. Ook zie je de actuele luchtdruk en temperatuur. Wordt als set geleverd voor het voor- en achterwiel en is geschikt voor SV-ventielen en tubeless banden. De CR2032 knoopcelbatterij en antidiefstalbeugel (in verschillende lengtes) zitten erbij. Set adviesprijs: 99,99 euro.

AIRFLEX RACER

Met deze minipomp zet je de banden gemakkelijk op spanning tot 8 bar. In de pompbuis zit een lange slang verborgen die je op een SV-ventiel schroeft. De soft-component grip en de voorste verzonken greep zorgen voor een goede houvast. Hij is gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix van aluminium en kunststof-carbon. Adviesprijs 29,99 euro.

AIRBUSTER CO2

De AIRBUSTER is een extreem lichte pompoplossing voor elke wedstrijd. Met aluminium huis, koude-isolatie en stofbeschermkap. Geschikt voor patronen met schroefdraad van zowel 16 g als 24 g. Met behulp van de draaidoseerknop stel je de gewenste druk gemakkelijk in. Wordt geleverd met een reservepatroon van 16 g en de beproefde 2 puntspomphouder van SKS. Adviesprijs 22,99 euro.

SKS RENNKOMPRESSOR

De enige echte RENNKOMPRESSOR die bij geen enkele racefietser mag ontbreken! Pompt met het grootste gemak tot 16 bar en is een lust voor het oog. Adviesprijs: 64,99 euro.

PURE

PURE is een zeer lichte en sterke bidonhouder van full carbon. Hij is slank gelijnd en uitgevoerd in een mat/glanzend Stealth-design. Adviesprijs: 44,99 euro.

RACER STRAPS 300

Het lichtgewicht Racer-zadeltasje is functioneel en aerodynamisch en gemaakt van duurzaam, waterafstotend materiaal. Hij biedt voldoende ruimte voor fietsgereedschap, een binnenband en andere spulletjes en is voorzien van een gelamineerde rits met Easyzip-sluiting, reflecterende elementen, een beschermd binnenvak en een oranje voering om spullen gemakkelijk te kunnen vinden. Je bevestigt hem met behulp van klittenband. Adviesprijs: 19,99 euro.

TOM 14

Dit is een compacte en lichte chroom-vanadium multitool met veertien functies, waaronder een torx-sleutel, spaaksleutel en dophefboom/remblokopener. Er zit een neopreen etui omheen. Adviesprijs: 19,99 euro.

LUBE YOUR CHAIN

Dit high-performance smeermiddel is ontwikkeld door specialisten uit de Duitse auto-industrie en voldoet aan de allerhoogste normen. Hij biedt zeer hoge bescherming tegen corrosie en bouwt een beschermlaag op die de metaalwrijving van de ketting en slijtage vermindert. Daarnaast gaat er een geluid reducerende werking vanuit. Met behulp van de unieke verdeelkop wordt olie automatisch verdeeld over elke schakel. Adviesprijs: 12,99 euro.