Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Speciale Gabba en Perfetto jacks

Elke fanatieke fietser is wel bekend met de Gabba & Perfetto items van Castelli. Deze werden in het verleden speciaal ontworpen op vraag van enkele profrenners van het Cervélo TestTeam, waarvan Castelli kledingsponsor was. De aerodynamische regenjacks werden een groot succes.

De Cervélo-profs hadden nood aan een aerodynamische regenjas om slechte weersomstandigheden te trotseren. Bij de introductie hiervan dacht Castelli dat dit product een niche product zou zijn waar amper vraag naar zou komen, maar hoe anders bleek de praktijk.

Dankzij de bijzondere functionaliteit en werking van de Gabba/Perfetto kleding, konden (prof)renners zich voortaan heel anders kleden bij slechte weersomstandigheden. De kleding liet immers toe om maximale prestaties leveren in droge omstandigheden terwijl er ook een prima bescherming was bij nat weer. Dit allemaal in een strak design met een aerodynamische pasvorm en snit.

Vanaf vandaag is er een Limited Edition Gabba & Perfetto LS beschikbaar. Deze komen in de speciale kleuruitvoeringen ” Giro Pink” en “Barbaresco Red”. Zowel een heren- als damesversie zijn in beide varianten en kleuren beschikbaar. Prijzen bedragen 190 euro voor de Perfetto LS producten en 170 Euro voor de Gabba producten.

De gelimiteerde oplages zijn beschikbaar bij een select aantal dealers in de Benelux. Het betreft een éénmalige productie. Items kunnen bijgevolg niet worden bijbesteld. Hier vind je een dealerlocator.