Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Speciale Bullet-helmen voor WK-renners

Door Lazer gesponsorde renners die voor hun land mogen uitkomen in de wereldkampioenschappen wielrennen komend weekend, worden getrakteerd op een speciale uitvoering van de nieuwe Bullet-helm.

In het Noorse Bergen vind aanstaand weekend weer het wielerhoogtepunt van het najaar plaats, het WK. Lazer voorziet alle atleten die gedurende het seizoen al met één van hun helmen rijden van een speciale uitvoering van de nieuwe Bullet aerohelm. Op een afneembaar paneeltje bovenop de helm is de betreffende landsvlag afgebeeld. Geeft net dat beetje extra herkenbaarheid.

De Bullet is het nieuwste high-end model van Lazer, en het werd dit jaar voor het eerst getoond tijdens de Tour de France. Dylan Groenewegen won er het officieuze WK sprint voor wegrenners mee op de Champs Elysées (laatste etappe van de Tour), maar ook André Greipel kon je er mee over de meet zien bollen.

De Bullet zal ook qua klimaat van pas komen in Bergen, met zijn nagenoeg dichte vorm die de regen grotendeels tegenhoudt, maar niettemin over een prima ventilatie beschikt. Mocht het warmer worden aanstaand weekend, dan kunnen de renners altijd nog hun ‘landen-paneeltje’ afnemen om op die manier voor een massa extra verkoeling te zorgen.

Gerelateerde artikels