Deel dit artikel:

Spaanse sportvoeding van Israel-PremierTech komt naar Benelux

In 2021 werd Santamadre opgericht met een specifiek doel voor ogen: atleten voorzien van hoogwaardige voedingssupplementen die gericht zijn op het verbeteren van prestaties en het maximaliseren van herstel. Sinds kort is het Spaanse Santamadre ook exclusief in de Benelux verkrijgbaar via Mountain Sports Distribution.

Santamadre voorziet al sinds vorig jaar de sportvoeding van Israel-PremierTech en wil nu ook via het Belgische Mountain Sports Distribution zijn producten aanbieden in de Benelux. De performance coach van Israel-PremierTech David Bailey is alvast enthousiast over het aanbod: “Tegenwoordig verbruiken renners soms meer dan 100 gram koolhydraten per uur. Door de innovatieve producten van Santamadre worden onze renners optimaal bevoorraad.” 

Unusual Line

Naast een breed gamma aan producten is er de “Unusual Line” dat de topproducten van Santamadre omvat. Door een wetenschappelijke benadering zijn de producten uit die lijn geschikt voor topatleten die op zoek zijn naar de best mogelijke sportvoeding.  

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE