Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sluipschutter in de nacht

Nachtrijders hebben een grote keuze bij BBB Cycling als het op fietsverlichting aankomt. Binnen het assortiment is de Sniper, zoals zijn naam al duidelijk maakt, een uiterst effectief wapen om de duisternis te verslaan.

De Sniper is een high-end compacte koplamp met een krachtige output. Dankzij een aluminium behuizing is de Sniper robuust en sterk, maar blijft het gewicht beperkt tot 210 gram. In totaal kan de gebruiker kiezen uit vier brandmodi en is de lamp USB-oplaadbaar. In de meest energiezuinige modus brandt de Sniper ruim acht uur lang.

De Sniper doet zijn naam eer aan en kan een 1200 lumen sterke lichtstraal produceren die met de bijgeleverde afstandsbediening vanaf het stuur wordt bediend. Dat je niet meer je handen van het stuur moet halen om je fietslicht in een andere brandmodus te zetten is wel zo veilig. De Sniper wordt aangedreven door een set krachtige Samsung lithium ion batterijen die een continue output garanderen.

Met de bijgeleverde CenterMount bracket is de Sniper centraal op het stuur te installeren, waardoor een te drukke cockpit wordt voorkomen.

Productspecificaties:

– 1200 Lumen 2x XML-U2 CREE LED.
– Waterbestendig.
– 4 standen: Super hoog vermogen, hoog vermogen, standaard vermogen en laag vermogen.
– Samsung lithium ion interne batterij (2 x 18650, 2600mAh, 7.4V).
– Inclusief afstandsbediening, 350 mm kabellengte.
– Inclusief PowerConverter USB oplader (BLS-92).
– Afmetingen: 115 x 43 x 30 m.
– Adviesprijs: € 179,95