Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

SKS Germany lanceert vijf nieuwe vloerpompen

SKS Germany brengt met de 'Staande Vijf' een vijftal nieuwe vloerpompen op de markt voor 2022. Deze zijn geschikt voor zowel hobbyfietsers als professionals in de werkplaats. Ingedeeld in de categorieën Eco, Comfort en Pro heeft SKS Germany voor iedereen een passende pomp.

Deze nieuwe pompen, van Duitse makelij, zijn uitgerust met de verbeterde Multi Valve-kop ‘MV Easy’. Deze is geschikt voor alle ventieltypes. Ook over duurzaamheid heeft SKS Germany nagedacht: de mechanica van deze pompen kan gerepareerd worden en alle componenten zijn vervangbaar. Veel reserveonderdelen zijn jaren na de aankoop nog verkrijgbaar, zodat de vloerpompen generaties lang meegaan.

Airkompressor Compact 10

Wie op zoek is naar een degelijke instappomp, kan uit de voeten met de Airkompressor Compact 10. De solide kunststof voet biedt de pomp de nodige stabiliteit. De kunststof handgreep ligt prettig in de hand. Met deze vloerpomp worden fietsbanden gemakkelijk opgepompt tot een druk van 10 bar (385 kubieke centimeter per slag).

Airkompressor 10.0

De Airkompressor 10.0 is voorzien van een 80 millimeter precisiemanometer voor een goede afleesbaarheid van de bandenspanning. De lange hogedrukslang maakt het pompen comfortabeler. Daarbij ontziet die het ventiel. Het is een solide pomp met stalen buis en robuuste kunststof voet. Dankzij de kunststof handgreep is er veel grip bij het pompen. Hoge bandenspanningen tot 10 bar (436 kubieke centimeter per slag) zijn geen probleem.

Air-X-Plorer 10.0

De Air-X-Plorer 10.0 heeft een metalen voet en biedt zodoende veel stabiliteit. Dankzij de forse stalen pompbuis wordt gemakkelijk een hoge druk tot 10 bar (476 kubieke centimeter per slag) in de band opgebouwd. Er zit een extra lange hogedrukslang bij. Die maakt het oppompen comfortabeler en beter voor het ventiel. Andere gebruiksvriendelijke kenmerken zijn de grote precisiemanometer, de ergonomisch gevormde Soft-Touch handgreep en de geoptimaliseerde Multi Valve-kop ‘MV Easy’ voor alle ventieltypes.

Airmotion 12.0

De Airmotion 12.0 is uitgerust met een stabiele metalen voet en grote stalen pompbuis. De hooggeplaatste precisiemanometer, de extra lange slang met Multi Valve-kop ‘MV Easy’ en de Soft-Touch handgreep verhogen het kwaliteitsniveau van de vloerpomp. Dankzij de gegroefde, verzonken handgreep is hij vrij gemakkelijk te vervoeren. Zowel bij events als thuis is in de garage is de pomp prettig te gebruiken.

Air-X-Plorer Digi 10.0

De Air-X-Plorer Digi 10.0 biedt een hoge meetnauwkeurigheid. De digitale manometer met hightech sensortechnologie geeft secure meetwaarden tot 10 bar weer. De forse stalen pompbuis en de solide metalen voet garanderen een goede krachtoverbrenging, zodat er gemakkelijk hoge druk (476 kubieke centimeter per slag) in de band wordt opgebouwd. Andere kenmerken zijn de Soft-Touch handgreep, de extra lange hogedrukslang en de Multi Valve-kop ‘MV Easy’ voor alle soorten ventielen.

MV Easy Workshop: ventielkop voor compressoren

MV Easy Workshop is in het bijzonder ontwikkeld voor luchtcompressoren, voor gebruik in de werkplaats. De kop is samengesteld uit glasvezelversterkte kunststof en voldoet aan de hoogste professionele eisen. Met slechts één hand kan de ventielkop op het ventiel worden gedrukt en bediend worden. De ergonomisch gevormde metalen hendel, die al in een hoek van 45 graden staat, hoeft niet neergeklapt te worden. De rubberen handgreep met metalen kern ligt bij het pompen comfortabel en veilig in de hand. De MV Easy Workshop is geschikt voor SV, AV en DV ventielen.

MV Easy Multi Valve-ventielkop

Deze update van de SKS Multi Valve ventielkop heeft geoptimaliseerde functies, betere handling en een modern design. De nieuw ontworpen MV Easy is samengesteld uit sterk glasvezelversterkte kunststof en kan eenvoudig op het ventiel worden geklemd, met de ergonomisch gevormde vergrendelingshendel. Hij is geschikt voor alle soorten ventielen en kan eenvoudig achteraf op alle SKS-pompen worden gemonteerd.