Deel dit artikel:

Sigma Sport brengt nieuwe fietscomputers uit

Less is more voor de Sigma Sport Trendline

Sigma Sport Trendline komt binnenkort op de proppen met een nieuwe fietscomputer. De PURE 1 is stijlvol met groot leesbaar scherm en een eenvoudig en strak design. Het toestel is makkelijk te bedienen en toont in een oogwenk de snelheid, dagafstand en rijtijd op het scherm. Door de elegante vorm en de moderne kleur is de PURE 1 de klassieker van de Trendline. Het grote scherm is trouwens ideaal voor fietsers met oogproblemen.

De behuizing rond het scherm is bewust zo klein mogelijk gehouden, zodat het apparaat niet veel plaats inneemt. Ook de bediening is simpel, met een toets kan je alle opties instellen. Zo zijn alle gangbare wielmaten vermeld, waardoor enkel nog de juiste maat hoeft te worden geselecteerd. Al is het ook mogelijk om de waarden handmatig in te voeren.

Er zijn twee versies van de nieuwe fietscomputer verkrijgbaar. Bij de PURE 1 wordt het signaal van zender naar ontvanger overgebracht met een kabel. De PURE ATS draagt het signaal draadloos over. De ATS is het eigen, draadloze, analoge, gecodeerde systeem van SIGMA Sport. Dankzij de signaalcodering is de overdracht storingsvrij.

Vanaf maart zijn de PURE 1 (24,95 euro) en de PURE 1 ATS (34,95 euro) verkrijgbaar in de vakhandel. Meer info via www.sigmasport.com/nl/ of https://www.facebook.com/SIGMASPORTGermany
(JL)