Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sigma komt met nieuw sporthorloge

Sigma Sport breidt zijn assortiment sporthorloges/activity trackers uit met de iD.LIFE fitness tracker, dat de polshartslag meet via een optische sensor.

Het nieuwe sporthorloge meet de hartslag handig op de pols en beschikt over een geïntegreerde Activity Tracker, welke actuele waarden over dagelijkse activiteiten weergeeft en geen verbinding met een smartphone app nodig heeft. Het fitnesstoestel is niet alleen een handige trainingstool, maar doet ook dienst als persoonlijke fitness-coach voor dagelijks gebruik.

De hartslagmeter op de pols werkt met behulp van een optische sensor, die het dragen van een borstriem overbodig maakt. De hartslag wordt continu geregistreerd en geeft betrouwbare informatie over actuele waarden, doelzones en het bereikte trainingseffect. Dankzij een geïntegreerde bewegingssensor, meet het sporthorloge ook afstand en actuele snelheid.

De Activity Tracker van de iD.LIFE geeft een overzicht over de afgelegde stappen en de afstand alsmede het aantal verbruikte calorieën per dag. Op basis van de stappen worden de dagdoelen brons, zilver en goud vastgelegd en die moeten je motiveren tot meer bewegen in het dagelijks leven. Maandstatistieken over trainingen en activiteiten worden over de afgelopen 12 maanden in het sporthorloge opgeslagen.

Het horloge is hoogwaardig afgewerkt met een flexibele siliconenarmband met een goede pasvorm zodat de meetnauwkeurigheid van de hartslag optimaal is. Het mineraalglas geeft een optimaal contrast en is krasvast. Met de achtergrondverlichting is de iD.LIFE ook in het donker goed afleesbaar.

De iD.LIFE is per direct verkrijgbaar in drie trendy kleuren (Black, Rouge of Pine Green), voor een adviesprijs van € 99,95.

Gerelateerde artikels