Deel dit artikel:

Sigma brengt BUSTER 100 op de markt

Licht en stevig. De BUSTER 100 is ideaal voor avondritten.

Na de BUSTER en BUSTER 600, komt Sigma Sport nu met de BUSTER 100. Het is de kleinste en lichtste powerlamp van Sigma die op de markt komt. De lamp schijnt tot zo’n 35 meter ver, waardoor hij ideaal is voor gebruik in de stad en tijdens avondritten.

Daarbovenop is de BUSTER 100 ook nog eens compact in grote en gewicht, waardoor het haast niet opvalt dat hij op het stuur zit. Als toemaatje is er de permanent verlichte bedieningsknop, die zo in het donker makkelijk te vinden is. Ondanks zijn lage gewicht is de de powerlamp toch stevig en weerbestendig.

Er is keuze uit drie lichtmodi met de Power (120 lumen), Standaard (60 lumen) en de Eco (30 lumen) en drie knippervarianten: normaal knipperen, snel knipperen en de zogenaamde SOS-flashmodus. Afhankelijk van de lichtmodus kunnen de lampjes 10 uur aan een stuk blijven branden. Met een bijgeleverde micro-USB-kabel is de powerlamp binnen de twee uur weer volledig opgeladen.

Verder is ook de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde, met een adviesprijs van 24,95 euro. De BUSTER 100 is vanaf nu verkrijgbaar in de vakhandel. (JL)

  • image006-2.jpg
  • image008.jpg