Deel dit artikel:

Sidi kleurt je leven

Gekleurde reserve-onderdelen om je schoenen te personaliseren.

Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan en de 80e verjaardag van stichter Dino Signori komt Sidi (waar zou die naam vandaan komen?) met een kleurrijke collectie reserve-onderdelen waarmee je je fietsschoenen kunt personaliseren.

Op die manier kun je je eigen favoriete kleuren op je fietsschoenen toepassen, en mogelijk je al wat oudere muiltjes een opgefrist leven bezorgen.

Het principe is simpel en makkelijk zelf toe te passen: verwissel de vervangbare schoenonderdelen in jouw favoriete kleuren. Niet enkel toepasbaar voor nieuwe Sidi fietsschoenen maar ook voor reeds bestaande modellen. Ook handig dus wanneer je van outfit verandert en je graag hebt dat je schoenen mee veranderen.

De onderdelen die je kunt vervangen zijn de Caliper buckle (11,95 euro), de Soft instep 2 sluiting (14,95 euro) en de Tecno-3 sluiting (35,95 euro). De vervangbare spareparts zijn er in tal van kleuren en ze zijn toepasbaar op de Sidi dames en heren racemodellen Wire, Ergo 4, Kaos, Genius, Level en op de mountainbike/cyclocross modellen Drako, Dragon, Cape, Eagle en Dominator.

Meer info via www.racompany.eu