Deel dit artikel:

Shot: dit is de nieuwste wintermode van Vermarc

In de modebijlage Shot doe je inspiratie op voor nieuwe fietskleding voor deze herfst en de daaropvolgende winter. Onze modellen tonen onder meer de sets van Vermarc.

De Terra Technical SP.L vest (156,20 euro) van Vermarc is ontworpen om te beschermen tegen extreem slechte weersomstandigheden. Het fietsjack dat Mike draagt komt pas volledig tot zijn recht bij temperaturen die richting het vriespunt gaan. De fleece aan de binnenkant geeft een extra warmtegevoel, terwijl het wind- en waterdichte membraan beschermt tegen invloeden van buitenaf. De lange Antivento PR.R fiestbroek (173,70 euro) is in dezelfde lijn ontworpen. De snit van zowel vest als broek is competitief. Het zeem van de Antivento is het tweelagige Long Distance zeem voor lange ritten op de racefiets of mountainbike.

Fatima kiest eveneens voor de LD zeem, maar dan in de lange Roubaix ES.L fietsbroek met bretellen (87,30 euro). Het bovenstuk dat ze draagt is de Unity technical PR.R vest (190,80 euro) met geavanceerde stoffen die de temperatuur reguleren en beschermen tegen externe factoren. Op die manier geniet Fatima ook in de winter optimaal van haar fietstochten.