Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: dit is AGU’s wintercollectie

AGU staat van oudsher bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook voor komende winter heeft het merk een betaalbare collectie die doet waarvoor ze bedoeld is: bescherming bieden tegen de barre weerselementen. In de modebijlage Shot stellen we de producten voor.

Stijn wapent zich tegen een striemende winterbries met de Essential Padded Body (79,99 euro). Deze is warm op de borst en de schouders, maar toch licht genoeg om weg te stoppen in je achterzak. De Hexa trui (89,99 euro) met lange mouwen die Stijn daaronder draagt, combineert de warmte van een jack met het draagcomfort van een shirt. Bovendien geeft de camouflageprint hem een eigen stijl. Die lijn wordt doorgetrokken in de Camo Col (19,99 euro) met aangestikte fleece. De Essential Prime bibshort (119,99 euro) met comfortabel RED120 zeem beschermt Stijn tegen wind en regen dankzij de waterafstotende laag, het winddichte kruis en het kniestuk met dubbele laag Inverno-stof zorgt voor extra warmte. Stijn is tijdens donkere dagen zichtbaar dankzij de reflecterende details. De Weatherproof handschoenen (54,99 euro) met Microfleece voering en Hipora waterdichte binnenhandschoen doen wat de naam doet vermoeden. Zoals dat tegenwoordig hoort, zijn ze ook geschikt om je smartphone te bedienen.

Het Prime Rain Jacket (89,99 euro) beschermt Maja tegen winterse neerslag. De Prime Tile bibshort (129,99 euro) met geïntegreerde top houdt zowel Maja’s onder- als bovenlichaam warm. Koude voeten vermijdt ze met de Merino kousen (19,99 euro) terwijl de Waterproof handschoenen (49,99 euro) ervoor zorgen dat Maja ook in winterse omstandigheden te allen tijde de controle over haar fiets behoudt. Dankzij het lange manchet sluiten de handschoenen perfect aan bij de rest van haar kledij zonder lichaamswarmte te verliezen.

Headwear

Maak je outfit compleet met AGU’s Tile Col (24,99 euro). Aan het leuke motief werd een fleecegedeelte gestikt zodat deze kraag geschikt is voor gebruik bij koude temperaturen. One size fits all.

Handschoenen

De Weatherproof handschoenen (54,99 euro) met Microfleece voering en Hipora waterdichte binnenhandschoen doen wat hun naam belooft. Zoals dat tegenwoordig hoort, zijn ze ook geschikt om je smartphone te bedienen.

De Waterproof handschoenen (49,99 euro) bieden te allen tijde bescherming tegen de regen. Dankzij het lange manchet sluiten de handschoenen perfect aan op de rest van je kledij, zonder lichaamswarmte te verliezen.

Footwear

AGU’s R400 Classic (69,99 euro) is een prettig geprijsde, eenvoudige fietsschoen met een efficiënte krachtoverbrenging. Voorzien van drie sluitingen met velcro.

De R600 (109,99 euro) is een budgetvriendelijke topschoen met Nylon Fibreglass zool en Atop dial sluiting. Dankzij dat laatste kan je ‘m erg precies afstellen op maat van jouw voet.

Gerelateerde artikels