Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de nieuwste winterkledij van Q36.5

Op zoek naar een nieuwe kledingset voor deze winter? In de modebijlage Shot van Grinta! doe je volop ideeën op. Je treft er de nieuwste outfits van onder meer Q36.5.

Dankzij Q36.5 kunnen Fatima en Stijn samen in stijl op pad. Fatima draagt het Hybrid Que Lady Jacket (250,00 euro), een lichtgewicht jasje om de eerste winterse verschijnselen te bestrijden. Het Hybrid Que Lady jacket komt tegemoet aan de anatomische vereisten van het vrouwelijk lichaam en beschikt over een assymetrische ritssluiting. De binnenkant is zacht en warm, de buitenkant beschermt tegen koude en opspattend nat. De Adventure Lady Bibtight (200,00 euro) is geschikt voor temperaturen van 0 tot 10 graden en voorzien van een Fusion Women’s Chamois pad.

In dezelfde trend kiest Stijn voor het Hybrid Que Longe Sleeve Jersey (210,00 euro) en de L1 lange winterbroek (269,00 euro) om het tussenseizoen tegemoet te rijden. Zowel in het Hybrid Que truitje met lange mouwen als In de L1 broek werd een vezel verwerkt die afkomstig is uit het verwerkingsproces van koffiebonen. Deze vezel trekt omgevingswarmte aan en heeft een bewezen effect.