Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste najaarskledij van Spatzwear

Is je garderobe nog niet compleet voor de herfst en winter? Laat je inspireren door de collecties in Shot, de modebijlage van Grinta!. Ons model Lorenzo toont daarin de kleding van onder andere Spatzwear.

Met het SQUADRON shirt (169,99 euro) kan Lorenzo vele kanten op. Dankzij de aerodynamische kenmerken leent het shirt zich tot rijden van lokale criteriums. Maar de nuttige zakjes, zoals die aan de achterkant van de bovenarm, lenen zich perfect tot lange dagtochten of gravelritten. Je kan er repen, gelletjes of lege verpakkingen in kwijt. Daarnaast is het SQUADRON truitje voorzien van geleiders voor een koptelefoon en een opening net onder de kraag om draadloze oortjes weg te steken. En dat allemaal in één shirt. Geheel in dezelfde filosofie ontwikkelde Spatzwear de CONVOY bibshorts (245,00 euro). Eveneens inclusief aero eigenschappen én cargo zakjes.

De HEATR (234,99 euro) is het Zwitserse zakmes in het gamma van Spatzwear. In combinatie met de juiste baselayer is de HEATR inzetbaar in herfst, lente en koele zomerochtenden. Als onderlaag kan de HEATR ook dienstdoen op de koudste winterdagen. De stof is extreem rekbaar voor een nauwe aansluiting aan het lichaam, waardoor het zijn warmte niet verliest. Dankzij de twee achterzakken met reflecterende strepen neem je onderweg ook vlot je benodigdheden mee.

Gerelateerde artikels