Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste najaarskledij van Northwave

Northwave is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve winterkledij. In de nieuwste uitgave van Shot, de modebijlage van Grinta!, wordt het merk breed gepresenteerd. Laat je inspireren!

De Fast Trail Bibtight (160,00 euro) van Lorenzo is geschikt voor gebruik op de weg, maar is vooral gericht op offroad gebruik waarbij het lichaam meer bewegingen in verschillende richtingen kent. De Fast Trail Bibtight biedt vooral bescherming in de tussenseizoenen en vormt een mooie aanvulling tussen zomer- en winterkledij. De broek beschikt over twee zijzakjes zodat gels en repen snel en vlot bereikbaar zijn. Het Blade Jacket (140,00 euro) is Northwave’s bestseller, maar werd recent vernieuwd met een meer ergonomische snit.

Fatima draagt het functionele Fahrenheit WMN Jersey Long Sleeve (90,00 euro) met een vierde extra zakje langs de zijkant. De platte naden geven haar extra draagcomfort en de zwarte kleur wordt gecompenseerd met een reflecterende boord op de rug. De Active Wmn Tight Mid Season (100,00 euro) is wat de naam doet vermoeden, een broek voor het tussenseizoen. Deze broek houdt Fatima warm maar beperkt haar niet in haar prestaties.