Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste najaarskledij van Nalini

Op zoek naar een nieuwe kledingset voor dit najaar? In de modebijlage Shot van Grinta! doe je genoeg ideeën op. Je treft er de nieuwste outfits van onder meer Nalini.

Multifunctioneel, zo kunnen we het Adventure Jacket (199,00 euro) van Nalini best omschrijven. Dankzij de modieuze look kan Stijn het jasje zowel op als naast de fiets dragen. Maar vergis je niet, ondanks het casual uitzicht beschikt het Adventure Jacket over alle technische eigenschappen van een goed fietsjasje. Primaloft-stof isoleert zowel de voor- als de achterkant van het bovenlichaam, alsook de onderarmen. De geborstelde stof langs de binnenkant zorgt dan weer voor een langdurig warm gevoel. Het Adventure Jacket beschikt daarnaast nog over een aantal vanzelfsprekende eigenschappen zoals een elastische band met siliconen gripper om de lenden, een YKK-rits over de volledige lengte en reflecterende details. De Warm Reflex Bibtight (149,00 euro) is voorzien van een zeem uit de top van Nalini’s gamma en is voor het overige opgebouwd uit de rekbare maar warme Thermal stof met water- en vuilafstotende DWR-behandeling.

Fatima’s Road Lady Jacket (119,00 euro) heeft een comfortabele snit. De opbouw in drie lagen zorgt voor maximale bescherming tegen de koude. Het jasje kan daarnaast weerstaan aan de beginnende regendruppels en is voorzien van 3 asymmetrische achterzakken met reflecterende elementen. Haar WR Lady Bib Tight (139,00 euro) met het 4D Lady comfort zeem voelt als een tweede huid. De bretels zijn gemaakt van een semi-open meshstructuur die Fatima bewegingsvrijheid en ruimte om te ademen geeft.

Gerelateerde artikels