Deel dit artikel:

Shot: de nieuwste najaarskledij van Futurum

Ook bij Futurum heeft men de nodige producten in huis voor een warme winter. Je vindt de nieuwste kledij van het merk in Shot, de modebijlage van Grinta!. Onze modellen Stijn en Simone poseren erin.

De 4 SEASONS-lijn van Futurum is allesbehalve saai. Simone en Stijn komen kleurrijk voor de dag. Stijn doet dat met het 4 SEASONS Jacket Pro (219,99 euro) in fluo oranje. Het jasje neemt alle zorgen over regen, koude en wind weg dankzij het moderne, nieuwe 4 SEASONS-membraan dat tegelijkertijd ademend en wind- en waterafstotend werkt. De zijpanelen, achterflap en achterzakken zijn voorzien van subtiele reflecterende pixels. De 4 SEASONS Bib Shorts Pro (179,99 euro) is een korte fietsbroek die inzetbaar is tussen -5 en +15 graden. De slijtvaste stof is bovendien erg duurzaam. Stijn gebruikt de korte broek in combinatie met de 4 SEASONS Leg Warmers II beenstukken (59,99 euro) die voldoende bescherming bieden tegen wind en water.

Simones 4 SEASONS Jacket II (179,99 euro) geeft haar geen reden meer om tijdens de winter niet te fietsen. De pasvorm met aansluitende kraag, de comfortabele boordjes aan de mouwen en de achterflap die goed rond het lichaam aansluit, beschermen haar tegen kou en opspattend water. De drielaagse stof scoort bovendien uitstekend op vlak van waterdichtheid. Met de PROFORMANCE Bib Tights Mara Deep Winter (149,99 euro) haalde Simone daarnaast het beste wapen tegen koude uit de kast. De broek maakt immers gebruik van hetzelfde 4 SEASONS-membraan met uitstekende wind- en waterafstotende eigenschappen. Het FUTURUM Comp dameszeem biedt daarnaast extra demping voor meer comfort. Leuke extra is dat deze broek deels uit gerecycleerd materiaal werd gemaakt.

Gerelateerde artikels