Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de nieuwste najaarskledij van BBB Cycling

Als het je bij de aanschaf van een nieuwe outfit aan inspiratie ontbreekt, dan biedt Shot, de modebijlage van Grinta!, de helpende hand. Onze modellen Fatima en Lorenzo poseren in het blad in de kleding van BBB Cycling.

Lorenzo kiest voor het Controlshield 2.0 jasje dat gemaakt is van Trioxx en Trilite materiaal. De drielaagse stoffen zijn winddicht en waterafstotend. Het jasje van 129 euro is voorzien van vier achterzakken op de rug, waarvan één met rits. De reflecterende elementen bieden Lorenzo voldoende zichtbaarheid en veiligheid. De lange Windblock broek (149,00 euro) houdt Lorenzo’s benen warm tijdens winterse ritten. Met het 3D elite zeem mogen die overigens best lang duren.

Fatima houdt het bij een volledig zwarte uitrusting. Ze opteert voor de Coldshield tights (89,95 euro) in combinatie met een Transition truitje met lange mouwen voor het tussenseizoen (59,95 euro) in combinatie met de TriGuard mouwloze windvest (79,95 euro). Ondanks het vele zwart, is Fatima zichtbaar in het verkeer dankzij een aantal subtiele, reflecterende accenten.