Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de nieuwste najaarskledij van Ale

Het Italiaanse kledij heeft voor deze herfst en komende winter nieuwe kledij in het gamma. In Shot, de modebijlage van Grinta!, stellen we deze aan je voor.

Fatima draagt het Gradient Lady Jacket (195,00 euro) van Alé in combinatie met de lange Blizzard winterbroek (147,00 euro). Het jasje isoleert en ademt, maar beschikt ook over de nodige elasticiteit om mooi aan te sluiten. De broek met bretellen beschikt over reflecterende details voor meer zichtbaarheid tijdens donkere dagen, maar is ook verkrijgbaar in een versie zonder bretels. Beide versies zijn voorzien van de W4HF pad specifiek voor vrouwen. Deze heeft een variërende dichtheid afhankelijk van de verschillende drukpunten.

Stijn trotseert de winter met het Storm Jacket (235,00 euro). Dit fietsjack bevat nog een extra binnenlaag die Stijns bovenlichaam beschermt tegen extremere weersomstandigheden. Ondanks het gegeven dat het Storm Jacket wind- en waterdicht is, ademt de stof voldoende om oververhitting tegen te gaan. De Speedfondo broek (139,00 euro) zorgt dankzij de flexibele stof niet alleen voor warmte, maar ook voor voldoende comfort voor langere wintertochten.

Gerelateerde artikels