Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfits van Gobik

Hoe mooi een nieuwe zomeroutfit kan zijn? Dat laten we zien in onze modebijlage Shot. Onze modellen showen daarin de laatste ontwerpen van vele topmerken, waaronder Gobik.

Laurens kiest voor betrouwbaarheid met het Mykonos CX Pro 2.0 shirt (85 euro) van Gobik. Het ultralichte aeroshirt is gemaakt voor zomerse temperaturen. Less is more bij Gobik, en dus verfijnde het Spaanse merk het beproefde recept om het shirt nog aerodynamischer te maken zonder aan comfort in te boeten. Speciale aandacht werd besteed aan de achterzakken met het Gobik Retention System om al Laurens’ kostbaarheden op hun plaats te houden. Hoewel de Matt Turmeric broek met K10 zeem (120 euro) ook verkrijgbaar is in een versie met kortere broekspijpen, opteert Laurens voor de normale versie. Naast het bejubelde high-end K10 zeem, excelleert de Matt Turmeric ook in het tegenhouden van schadelijke UV-stralen (UPF50+). De stof is ademend en sneldrogend én gaat niet pluizen. Hierdoor heeft Laurens langer plezier van de Matt Turmeric. De boorden van de broekspijpen werden vernieuwd met een dubbelzijdige hypoallergene stof voor betere ondersteuning en minder wrijving.

Ine is complementair met haar Spectra shirt, eveneens uit de CX Pro 2.0 reeks (85 euro). Haar Matt Ultrablue bib short (120 euro) beschikt over een K9 pad uit antibacteriële EIT ECO Carbonium Flash stof. Het zeem is uitermate geschikt voor lange ritten dankzij de verschillende diktes. Ook qua vormgeving werd het zeem aangepast om maximaal tegemoet te komen aan de vrouwelijke noden. Hetzelfde geldt voor de bretels van deze fietsbroek.

Gerelateerde artikels