Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomerkleding van Vermarc

Voor de nieuwste modebijlage trokken we ditmaal naar Mallorca. Het wielereiland bleek een perfect decor voor een fotosessie met onze modellen gehuld in de nieuwste zomeroutfits voor hem en haar. Een van de zestien merken is Vermarc. 

Het Kino SP.L shirt (74,55 euro) van Amélie is het meest gewaagde en gedurfde uit de collectie van 2022. Het ademende shirt heeft een nauw aansluitende snit die dankzij de elastische stof meebeweegt zodat elke beweging natuurlijk en comfortabel aanvoelt. Dankzij de aero eigenschappen is het Kino SP.L shirt bovendien nog snel ook. Op warmere dagen ruilt Amélie haar shirt in voor de mouwloze Lynn SP.L damestop met korte rits (54,95 euro, niet op foto). De PR.R Competition bibshort (125,55 euro) is een must-have voor de ambitieuze fietser. De compositie van materialen zorgt voor een perfecte krachtverdeling tijdens het fietsen. De bijpassende SP.L zomerhandschoenen (34,35 euro) en kousen (21,10 euro) maken Amélies outfit helemaal af. 

Lorenzo’s Unity PR.R shirt (114,70 euro) is een gestroomlijnd truitje dat zit als een tweede huid. Moest de oranje kleur niet voldoende opvallend zijn, dan is het shirt ook nog voorzien van een reflecterende strip voor extra veiligheid. De marineblauwe PR.R Competition bibshort (133,55 euro) is voorzien van een zeem speficiek voor lange afstanden en professioneel gebruik. De VS SP.L handschoenen (29,95 euro) zijn verkrijgbaar in zwart, wit of hetzelfde marineblauw als Lorenzo’s bibshort. De VS Aero sokken (29,95 euro) zijn unisex, maar vooral snel.