Deel dit artikel:

Shot: de najaars- en wintermode van Northwave

Modebijlage Shot van Grinta! bundelt de nieuwste kledingsets voor komende winter. Met mooie fotografie en beschrijvingen geeft deze special een duidelijk beeld van wat er zoal te verkrijgen is. Onze modellen showen onder meer de nieuwste producten van Northwave.

Bij Northwave voegen we een extra laagje toe. Pauline draagt een Fahrenheit WMN truitje met lange mouwen (95,00 euro) als tussenlaag onder haar Reload WMN Jacket (115,00 euro). De naadloze kraag zorgt voor een ergonomische pasvorm. De elastische siliconenband om de lenden houdt het jasje goed op zijn plaats, zelfs in racepositie. De Active WMN Bibtight (105,00 euro) werd vervaardigd uit Miti Checkmate geweven stof die lichaamswarmte gedurende langere tijd vasthoudt. Het tweelagige Freedom WMN-zeem is dan weer gemaakt uit sneldrogende microfiber die ondersteuning en verregaand comfort biedt, ook voor langere afstanden.

Laurens past dezelfde tactiek als Pauline toe. Hij combineert zijn Blade 2 Jacket (145,00 euro) met een mouwloze Extreme Trail Vest (110,00). Die bodywarmer heeft een ritssluiting die zowel langs onder als bovenaan opent. Het achterpaneel is gemaakt uit een slijtvaste stof ter bescherming tijdens het offroad rijden. Het Blade 2-jasje is de opvolger van de succesvolle Blade, nu met een meer ergonomische snit en meer bewegingsvrijheid. Dit zonder te raken aan de isolerende en beschermende eigenschappen. De ritssluiting is voorzien van een trekkoord om makkelijker met handschoenen bediend te worden. De Fast Trail Bibtight (170,00 euro) geeft Laurens een ongeziene vrijheid. Klimmen, afdalingen, bochten en technische passages worden niet belemmerd door zijn bibtight. Twee extra zijzakjes zorgen voor nog meer opbergruimte. Het Explorer-zeem is gemaakt om op avontuur te trekken, met drie verschillende densiteiten en een gedeeltelijk open structuur.

Gerelateerde artikels