Deel dit artikel:

Shot: de najaars- en wintermode van Dot Out

Zoek je voor het koudere, gure seizoen een nieuwe outfit, dan is modebijlage Shot (een uitgave van Grinta!) het startpunt van je oriëntatiefase. Hierin vind je de nieuwste kledij van vele gerenommeerde merken. Onze modellen poseren in de nieuwste sets van onder meer Dot Out.

Bijna hadden we bij Dotout te maken met een taalverwarring. ‘Le Maillot’ in de damescollectie staat wel degelijk voor een gesofisticeerd winterjack. Het technische jasje (188,35 euro) werd ontworpen voor temperaturen die het vriespunt bespelen en voor ritten op winderige en natte dagen. Deze jas draagt als een truitje en heeft bijgevolg zijn naam niet gestolen. De graphics achteraan op de mouwen, breken het uitzicht van Paulines wintervest dat een kenmerkende sportieve snit heeft. De hoge kraag met Dot Cold Warm-stof biedt extra bescherming en warmte aan de nek. Maar liefst vier achterzakken, waarvan één in waterafstotende stof en met rits, garanderen voldoende ruimte voor lange, winterse fietstochten. De Randonee 900 Bibtight (158,59 euro) vormt een prima aanvulling voor Pauline.

“Back in two hours”, staat er te lezen op Laurens’ Path 200 fietsjas (218,10 euro). Maar dankzij de bescherming van Dotouts winddichte thermische jacket is dat geen must. Daar zorgt de Dot Air Block-stof voor. Meerdere uren blootstelling aan de winterse weerselementen zijn met deze fietsjas geen probleem. En dankzij de vier verstevigde achterzakken, neemt Laurens ook voldoende proviand mee voor langdurige fietstochten. Zijn Dotout Heat Bib Tight (163,54 euro) houdt niet enkel zijn benen maar ook zijn bovenlichaam mee warm met een voorstuk in Dot Cold Warm-stof. Het Dot Pro by Elastic Interface anatomische zeem werd antibacterieel behandeld en heeft een hoge densiteit om te voorzien in comfort en stabiliteit in het zadel.

Gerelateerde artikels