Deel dit artikel:

Shimano Experience Center voegt Orbea aan testvloot toe

Interesse in een fiets van Orbea? De modellen van het merk maken sinds deze maand onderdeel uit van de testvloot van het Shimano Experience Center in het Nederlandse Valkenburg.

Begin deze maand heeft Orbea vijftien gloednieuwe Rise H10 (elektrische mountainbikes) afgeleverd. Binnenkort wordt de vloot uitgebreid met tien Terra M20i, de gravelfietsen uit de collectie van het Baskische merk. Eerder al leverde Canyon een hele testvloot af bij het Shimano Experience Center, gevestigd aan de voet van de Cauberg. Zo zijn er nu meer dan honderd modellen in diverse maten te testen.

Het Shimano Experience Center biedt een uitgebreide testmogelijkheid. Het gaat hierbij niet om een klein proefrondje op het eigen terrein, maar om een complete testervaring, inclusief fietsadvies, maataanpassing en technische uitleg. In en rond Valkenburg liggen prachtige plekken, zowel voor onroad als offroad fietsen, al dan niet elektrisch ondersteund. Er zijn meerdere fietsroutes die starten en eindigen bij het Shimano Experience Center. Deze zijn goed bewegwijzerd.

Als je na je proefrit enthousiast bent over de fiets en deze misschien wel wilt aanschaffen, dan helpt het Shimano Experience Center je verder. De dienstdoende medewerkers kan je in contact brengen met een Orbea-dealer die hem aanbiedt. Canyon is zoals bekend een direct-to-consumer-merk en verkoopt online.  Ga voor meer informatie naar test.shimano-ec.com waar je een fiets kunt reserveren. Het Shimano Experience Center is alle dagen geopend. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 18.00 uur, in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur.