Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shelvio: berg je fiets elegant in de woonkamer op

Macmilano breidt haar assortiment met fietsopbergsystemen uit. De Shelvio is het nieuwste model van dit Belgische merk. Functionaliteit en design ontmoeten elkaar hierin. De Shelvio is te koop in de webshop www.macmilano.com en via de officiële dealers.

Er zijn steeds meer fietsers die ervoor kiezen om hun bolide niet meer ergens in een garage te stallen. In plaats daarvan geven ze hem een prominente plek in de huiskamer. Macmilano zorgt er met haar producten voor dat je dat op een elegante en praktische manier kunt doen. Met de Shelvio kun je de vrije ruimte in huis, die soms beperkt is, optimaal benutten. Daarbij houd je de fiets en uitrusting dicht bij elkaar.

De Shelvio, met eenvoudige, rechthoekige vormen, kan als een stand-alone versie worden geïnstalleerd (binnenkort beschikbaar) voor het onder meer etaleren van decoratieve interieurattributen, maar het kan ook samen met de Duetto. De grootste voordelen van deze Shelvio Duetto combinatie is dat er geen extra schroeven moeten worden bevestigd in de muur en het voor een perfecte match zorgt tussen fiets en rusting.

Designcollectief

Macmilano is een designcollectief dat gespecialiseerd is in meubelontwerp en modulaire fietsopbergsystemen. Dit Belgische label, in 2018 opgericht door Jens Baert en Ruben Teirlinck, combineert een sterke designfilosofie met de liefde voor de fiets. Ze verenigingen een passie voor esthetiek en techniek, samen met duurzaamheid en een ethische productie. Bij Macmilano staat kwaliteit voorop, waarbij het gebruik van high-end materialen een lange levensduur garanderen.