Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Selle Royal biedt verwisselbaar design aan

Nieuwe serie Ta+Too zadels geïnspireerd op het thema ‘love’.

Een half jaartje geleden introduceerde Selle Royal zijn Ta+Too lijn van modulaire zadels. Bijzondere eigenschap daarvan is het verwisselbare zadeldek, waardoor je naar believen kunt wisselen van design.

Na succesvolle edities van Ta+Too zadels met de thema’s ‘Vintage’, ‘Travel’ en ‘Wild’ is het vlak voor de kerst de beurt aan het thema ‘Love’. Heel toepasselijk natuurlijk voor de feestdagen.

Drie verschillende illustratoren mochten hun visie op de liefde uitdrukken en het resultaat is luchtig en vrolijk, als je het ons vraagt.
De Italiaanse kinderboekenillustratrice Ilaria Falorsi vindt dat je vooral eerst liefde moet hebben voor jezelf en toont dat met de duidelijke boodschap ‘love yourself’.

De Egyptische tekenaar/schilder Rik Guasco verbeeldt zijn passie voor fietsen met ‘de liefde’ en laat dat zien met een semi-abstracte beeltenis (het zwarte zadel).

De Franse grafische designer Jean Jullien zoekt de liefde in een universeel symbool: de witte duif. Hij kijkt een beetje verstrooid, maar is ook charmant in zijn onschuld.

The Love Collection wordt in een oplage van slechts 100 exemplaren gemaakt. Zadels zijn te bestellen via selleroyal.com en wie vandaag nog bestelt, krijgt het zadel nog voor de kerst geleverd. (RVS)

 

 

Gerelateerde artikels