Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Seamless Bra: de nieuwe naadloze sport-bh van Q36.5

Het Italiaanse Q36.5 heeft een nieuwe sport-bh op de markt gebracht: de Seamless Bra. Voor fietsende dames is dit naadloze kledingstuk een geschikte onderlaag tijdens allerlei soorten ritten, het hele jaar rond.

De R&D-medewerkers van Q36.5 hebben bij de ontwikkeling een naadloze breitechnologie toegepast. Die voorkomt wrijving en dus huidirritaties onderweg. De sport-bh sluit nauw op de huid aan en biedt lichte compressie, zonder een vernauwend gevoel te geven. De banden over de schouders zijn breed en bovenal zacht.

De Seamless Bra heeft goede ademende eigenschappen. De stof hiervan, grotendeels gemaakt van Polyamide 6.6-garen, heeft namelijk een open gaasconstructie aan de achterkant. Die is speciaal ontworpen voor betere afvoer van transpiratie en temperatuurregulatie, ongeacht de weersomstandigheden. Op koelere dagen kun je de sport-bh dragen in combinatie met een baselayer.

Twee kleuren

Q36.5, een nog relatief jong merk in de wielerwereld (de naam is gebaseerd op de ideale lichaamstemperatuur tijdens het sporten, 36.5 graden), biedt de Seamless Bra in twee kleuren: zwart en antique rosé. De adviesprijs bedraagt 60 euro. Het shirt is rechtstreeks bij het merk verkrijgbaar, maar ook bij veel on- en offline speciaalzaken. Het dealeroverzicht is online te raadplegen.