Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sealskinz beschermt handen en voeten tegen de kou

Uitgebreid assortiment aan beschermende handschoenen en overschoenen.

De winter is officieel begonnen, maar reden om binnen te blijven is dat natuurlijk allerminst. Zolang je maar beschermd bent tegen koude en regen. Sealskinz producten voldoen aan beide voorwaarden.

Het motto van Sealskinz luidt dan ook: ‘get out and stay out whatever the weather’. Ook als het donker is, want naast het assortiment waterdichte oplossingen om de weersomstandigheden te trotseren heeft Sealksinz ook producten die zijn ontworpen om je zichtbaarheid op de weg te verbeteren, zoals de Halo-Overschoen, die sinds vorig jaar te koop is.

De Halo overschoen is voorzien van een led-lampje dat geïntegreerd is in de hiel, wat maakt dat je steeds veilig kan fietsen en gezien wordt in het verkeer.

De Halo versie (€ 52,50) is beschikbaar in zowel een neopreen uitvoering (met gesloten onderkant) als een lichtgewicht versie (met open onderkant). Deze laatste is naast de klassieke zwarte kleur ook beschikbaar in een hi-vis kleur. De ritssluiting is aan de zijkant geplaatst waardoor  je de overschoen nog gemakkelijker kan aan- en uittrekken.

De Halo is volgens Sealskinz de ideale overschoen voor woon-werkverkeer. Het led-lampje kan gebruikt worden in 3 verschillende standen, biedt een zichtbaarheid tot 500 meter en gaat 240 uur mee. In dit filmpje wordt de werking van de Halo overschoen nog duidelijker.

Naast de Halo overschoen heeft Sealskinz nog andere hi-vis producten in zijn gamma.

De waterdichte Beanie Hat (€ 32,50) is de best verkochte Sealskinz muts en zit perfect rond je hoofd. De klassieke neoprene overschoen (€ 40) met open onderkant bestaat ook in hi-vis uitvoering. Een strook achter de rits houdt het water goed tegen.

De Hi Vis Oversock (€ 50) is geproduceerd met de gepatenteerde Sealskinz stretchdry technologie. Stretch materiaal zorgt voor een uitstekende pasvorm. Deze waterdichte overschoen is gedurende het hele jaar te gebruiken en houdt je fietschoenen ook proper bij droge en stoffige condities.

De waterdichte All Weather Cycle Gloves (€ 57) bieden je bescherming en comfort. Verder hebben ze een uitstekende grip en zorgen ze voor een perfecte balans tussen isolerend- en ademend vermogen. Anti-slip-materiaal verbetert de grip en vingerlusjes helpen om de handschoen snel uit te trekken. De thermische waarde van deze handschoenen is 3/5.

De Ultra Grip Glove (€ 50) is een nauw aansluitende, waterdichte elastische handschoen. Deze handschoenen hebben een uitstekende grip en controle, én zijn geschikt voor verschillende outdoor activiteiten. Siliconen op de handpalm en vingers zorgen voor extra grip bij nat weer. Merino wol voering zorgt voor extra warmte en vochtregulering. De thermische waarde is 2/5.

Meer info nodig? Raadpleeg https://passionforcycling.be

Gerelateerde artikels