Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Scott lanceert de nieuwe Supersonic Collection

Scott heeft met de Supersonic Collection een complete lijn aan complementaire producten gelanceerd. Naast fietsframes bestaat deze lijn uit bijpassende kleding en accessoires.

De Supersonic Collection bestaat onder meer uit een drietal frames. Als eerste is er de Spark RC World Cup Framekit, die wordt geleverd met een custom stuur van Syncros en speciaal gemaakte onderdelen van SRAM en RockShox (de vork, cranks en remmen). Het Scott-SRAM MTB Racing Team zet dit frame in bij de wereldbeker in Nove Mesto en tijdens het wereldkampioenschap in Leogang.

Twee wegframes

Voor op de weg heeft de Supersonic Collection de Addict RC Framekit en Foil Framekit in het aanbod zitten. De Addict RC Framekit is geschikt gemaakt voor schijfremmen. Esteban Chavez van Michelton-Scott zou volgens de fabrikant later deze week op het wereldkampioenschap wielrennen in Italië in actie komen op een van deze nieuwe wegframes.

Op haar website geeft Scott gedetailleerde informatie over de Spark RC World Cup Framekit, de Addict RC Framekit en Foil Framekit.

Bijpassende kleding en accessoires

Scott maakt de Supersonic Collection compleet met bijpassende kleding en accessoires. De lijn bestaat onder meer uit de Centric Plus-helm, de RC Pro Jersey en Bibs, de RC SL schoenen voor op de weg en het mountainbiken, handschoenen, sokken en de custom Sport Shield Sunglasses.

Gerelateerde artikels