Deel dit artikel:

Schrijf je nu in voor Cycling 4 Life

Op zondag 11 december wordt er in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent wederom gefietst voor het goede doel. Voor 20 euro kan je een uurtje malen op de piste en steun je zo de projecten van Vélo Afrique. Sinds dit jaar kan je ook bijleren over koersmaterie dankzij de Op Koers!-informatiemomenten en -workshops.

De eerste twee fietsuren (8-9 en 9-10 uur) zijn exclusief voorbehouden voor fietsers die een eigen pistefiets hebben. Van 10 tot 18 uur is iedereen welkom, ook beginnende pistiers. Er wordt een pistefiets op jouw maat afgesteld om vervolgens de piste in te duiken! Lesgevers van Cycling Vlaanderen helpen de beginners op weg. Cycling 4 Life is een initiatief van Grinta! en krijgt daarbij de steun van Sport Vlaanderen en Cycling Vlaanderen.

Naast je uurtje rondtoeren is er ook de mogelijkheid om je kennis bij te spijkeren door de infosessie ‘Op Koers!’ bij te wonen. Tal van experten komen langs om hun kennis met jou te delen. Dit doen ze in 14 infosessies over training, voeding, bikefitting of materiaal. Geen nood, je kan intekenen op één of meerdere sessies van de experten.

De volledige opbrengst van Cycling 4 Life gaat naar Vélo Afrique.

Meer info en tickets vind je hier!

Wil je meer weten over het goed doel? Dat de je hier.

Gerelateerde artikels