Deel dit artikel:

Schrijf je in voor Grinta! TEST FEST op Circuit Zolder

Op zoek naar een nieuwe fiets maar ben je er nog niet uit welke het wordt? Het Grinta! TEST FEST op Circuit Zolder is dan de plek bij uitstek om kennis te maken met de fiets bij uitstek. Dit grootste testevent met 250 fietsen gaat door op zaterdag 4 juni (10.00 – 17.00 uur).

Op het Grinta! Test Fest zijn maar liefst 22 merken uit de tweewielerbranche vertegenwoordigd. Zij stellen hun topfietsen ter beschikking, zo’n 250 in totaal. Behalve sportief georiënteerde fietsmerken, van Giant en Pinarello tot aan Ridley en Cannondale, komen er ook gespecialiseerde e-bikemerken naar de testlocatie in Zolder. Stromer, Klever, GasGas, Van Dyck en de andere kunnen niet alleen hun gewone e-bikes uitlenen voor een rondje, maar ook hun speed pedelecs. Doordat je rijdt op een afgesloten circuit, kan je reglementair zo’n snelle elektrische fiets uitproberen.

Gratis consumptie, giftbag én koffie

Bij jouw inschrijving zit één gratis consumptiebon (ter waarde van 2,50 euro). Die kan je die dag gebruiken in de Otobar. Bovendien staat de koffiebar van Il Magistrale ter beschikking voor een opkikkertje. Ben je helemaal klaar met testen? Ga dan naar de Grinta! TEST FEST-balie waar je je eerder op de dag aanmeldde en geef er je testkaart af. Je ontvangt een goodiebag! Wie zich vooraf heeft ingeschreven, krijgt daarbij een extra koerspetje.

Om te fietsen, heb je pedalen nodig. Vergeet daarom zeker je koers- of MTB-pedalen niet, inclusief de bijbehorende schoenen. Wil je racefietsen of gravelbikes uittesten, neem je uiteraard ook best je koersoutfit mee.

  • Klik hier voor meer informatie en online inschrijving