Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Santini beschermt met één laagje

Om voorbereid te zijn op de wisselende weersomstandigheden van de komende maanden, presenteert Santini zijn nieuwe Beta collectie. Die bestaat uit 3 kledingstukken voor mannen en vrouwen en ze bieden veelzijdige bescherming voor de herfst, de winter en het voorjaar.

De Beta Light Jersey (mannen) is een wielershirt met middellange mouwen en een windbreaker-laag. Het is gemaakt van Windstopper 178 stof met carbon inzetstukken op de rug en aan de zijkanten. Isolerend bij 10-15 graden en goed ademend bij 15-20 graden, zegt Santini.

Het Beta Winter Jacket (vrouwen) is een aerodynamisch gevormd fietsjack voor vrouwen, gemaakt van Windstopper Fuga materiaal, dat beschermt tegen wind en regen tegelijk. Het kan zowel als jack als als shirt gebruikt worden. Voor mannen is er ook een dergelijk jack, met drie achterzakken plus een waterdicht ritszakje.

Dan is er ook nog het Beta Rain Jacket (mannen), een nauwsluitend regenjack met thermisch Acquazero stof aan de mouwuiteinden en bij de hals, voor een comfortabel gevoel op de plekken waar de wind meestal naar binnen sluipt. Het Windstopper Sanremo stof houdt je zelfs bij temperaturen onder de 5 graden nog warm.