Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Saartje Vandendriessche heeft eigen sportkledinglijn

Saracino is de naam van haar kledinglijn.

Saartje Vandendriessche heeft haar eigen sportkledinglijn. De naam is Saracino. Met haar collectie richt Vandendriessche zich op alle sportieve vrouwen die aan wielrennen en running doen. Volgens Vandendriessche ‘geeft haar kleding elke sportieve vrouw het zelfvertrouwen dat ze verdient’. De kledinglijn is ontwikkeld in samenwerking met Decca.

The person behind the brand
Saartje Vandendriessche begon haar carrière in 2003 als mediafiguur en ging tijdens haar media carrière al tal van sportieve uitdagingen aan. Ze werd het gezicht van de 100 km Ladies Only, Mont Ventoux, de 1000 km KOTK en Loop Naar De Maan. Naast lopen bezit ze ook een passie voor het fietsen. Deze discipline vertaalde zich in een boek : “Het Vrouwelijk Verzet”. Hierin deelt ze haar gedrevenheid voor het fietsen met fietsend Vlaanderen en wil ze elke vrouw motiveren om op de fiets te springen.   Een tweede boek “Altijd energie” wordt in april gelanceerd. 

Sweat like hell, feeling great
Sporten geeft enorm veel energie, het draagt bij aan een gezonde levensstijl en je voelt je beter in je vel. De juiste kledij kan hierbij helpen en een boost geven aan je sportprestatie. Met deze stijlvolle kledinglijn wil Saartje ingaan tegen schreeuwerige, weinig vrouwelijke sportoutfits en de sporters op deze manier aanmoedigen om in zichzelf te geloven.  

De collectie
De modieuze collectie bestaat uit een exclusief aanbod aan running en cycling kledij voor de actieve vrouw. Het gamma is samengesteld uit kwaliteitsvolle producten waarbij ruime aandacht gegeven wordt aan de perfecte fitting en pasvorm van de producten. In tegenstelling tot bestaande merken, onderscheidt Saracino zich door hun gamma aan onesies (aerosuits), de vrouwelijke elegantie die de rode draad vormt doorheen heel de collectie, maar evengoed door de verrassende designs. De collectie zal (voorlopig) verkrijgbaar zijn via de webshop www.saracino.be vanaf midden maart 2017.

  • saracino1.jpg
  • saracino2.jpg