Deel dit artikel:

Rudy Project creëert nieuwe sportbril voor Audi Sport

Audi kennen we allemaal van haar auto’s, maar het merk roert zich ook in de sportbranche. In opdracht van de Duitse autogigant heeft Rudy Project sportbrillen ontworpen en gemaakt.

De nieuwe Audi Sport Collection bestaat uit twee zogeheten Active Lifestyle-modellen: de Overlap en Spinshield. Deze zijn speciaal voor Audi Sport gemaakt in de huiskleuren van het automerk. Het Audi-logo is op de sportbrillen terug te zien. Het Italiaanse Rudy Project heeft de wensen van Audi zo goed mogelijk vertaald in het eindproduct.

Samenwerking

“We zijn erg blij dat we Rudy Project-brillen kunnen integreren in onze huidige Audi Sport-collectie en zo de sportieve uitstraling van onze collectie kunnen onderstrepen”, zegt productmanager Nina Kansteiner van Audi.

“Wij ondersteunen bedrijven graag met onze exclusief ontworpen premiumproducten. Audi Sport vertegenwoordigt dezelfde waarden als Rudy Project en verbetert met zijn sportwagens de prestaties van sporters op alle gebieden, net zoals Rudy Project dat doet met zijn sportbrillen”, zegt Sebastian Siedler, de Duitse countrymanager van Rudy Project.