Deel dit artikel:

Ritchey levert complete fietsen

Vier modellen met stalen frames vol Ritchey hardware.

Ritchey is vooral bekend van de sturen, stuurpennen en zadelpennen die ze maken, maar het merk maakt veel meer. Ook voor wielen en banden en voor pedalen en zadels kun je bij Ritchey terecht. En zelfs voor stalen frames.

“Omdat Ritchey bijna alle fietsonderdelen in zijn assortiment heeft, behalve aandrijflijnen en verende voorvorken, kregen we steeds vaker de vraag van onze dealers of we niet ook complete fietsen konden aanleveren. Nu ons order- en verzendsysteem helemaal operationeel is, kunnen we aan die vraag vanuit de markt voldoen”, aldus Riccardo Deliziosi, algemeen verkoopleider bij Ritchey. Ritchey is dus ondertussen begonnen met het uitleveren van compleet geassembleerde fietsen aan hun dealers in Europa.

De volledige line-up bestaat uit de racefiets Road Logic, de Swiss Cross Disc cyclocrossfiets, de mtb Ritchey Timberwolf (een hardtail) en de P-29er. Alle bikes zijn uitgerust met een volledige Ritchey WCS-kit (stuur, pen en zadelpen).

Ritchey laat consumenten en dealers met de nieuwe fietsen kennismaken tijdens verschillende events op verschillende plaatsen in heel Europa. Ze kunnen dan tegelijkertijd ook alle andere Ritchey onderdelen, zoals wielen, pedalen, banden en zadels beproeven.

De lijst met demo-evenementen vind je op http://ritcheylogic.com/rides

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE