Deel dit artikel:

Rijd de Amstel Gold Race in stijl

Pearl Izumi presenteert speciale kit in de aanloop naar toerversie Gold Race.

Grote klassiekers als de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix moeten nog komen, maar bij Pearl Izumi kijkt men al vooruit naar de Amstel Gold Race. En dan vooral naar de toerversie. De fabrikant van kleding heeft een speciale kledingkit onwikkeld voor fietsers de Nederlandse klassieker in stijl willen rijden. 

Pearl Izumi ontwikkelt ieder jaar in samenwerking met Amstel een kwalitatief hoge kledingset die geheel in stijl is van Nederlands enige wielerklassieker. Er zijn twee verschillende versies: eentje voor dames en eentje voor heren. De set is nu online te koop in de BIKEGEAR shop en in de Pearl Izumi Factory Store (online en in de winkel in Valkenburg). Je vindt de Pearl Izumi Factory Store aan de voet van de Cauberg.

De Pearl Izumi Amstel Gold Race kit is gemaakt voor het comfort tijdens langere ritten. De fietsbroek is uitgevoerd met één van de beste zeems van Pearl Izumi, dus je hoeft niet bang te zijn voor zadelpijn of andere ongemakken. De Pearl Izumi Amstel Gold Race-kit is de perfecte fietskledingset om op zaterdag 16 april, met duizenden andere enthousiaste wielertoeristen, de uitdaging van de Amstel Gold Race toerversie aan te gaan.

Heb je nog geen kaarten voor de toerversie van de Amstel Gold Race? Geen nood! BIKEGEAR en de Pearl Izumi Factory Store geven namelijk de laatste kaarten voor de Amstel Gold Race toerversie weg. Wil jij ook kans maken op deze laatste felbegeerde kaarten? Ga dan naar de BIKEGEAR shop of de Pearl Izumi Factory Store in Valkenburg en koop de nieuwste Amstel Gold Race kleding. Er is een verloting onder de kopers van de Amstel Gold Race-kleding (8×2 toegangskaarten).