Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

RH+ Shark wintercollectie verkrijgbaar

Waterafstotend/waterdicht textiel van Polartec houdt de elementen buiten.

Het wintergerief kan stilaan uit de kast, want natheid, wind en koude zijn daar. Laat maar komen als je over de Shark-kleding van RH+ beschikt, want die zijn ontworpen op bescherming, ventilerend vermogen en aerodynamica. Exact datgene wat je wilt als fanatieke fietser, aldus RH+.

RH+ gebruikt voor zijn nieuwe kleding het Power Shield Pro textiel van Polartec, en ook het Wind Pro stof van dezelfde fabrikant. De stoffen zijn waterdicht respectievelijk waterafstotend en verenigen dat met een ongeëvenaard ademend vermogen, dixit RH+. Dat hebben we (veel) vaker mogen horen, maar we gaan daar niet aan twijfelen tot het tegendeel bewezen is.

De items die tot de Shark-lijn behoren zijn het Jacket (5000 mm/ca waterdicht, 80% waterafstotend, ventilatie 3,4 m3/u) met voorgevormde aero-snit, 3 aero-achterzakken en reflectiestriping. Daarnaast is er de Jersey met dezelfde karakteristieken als het Jacket, maar dan met aero-mouwen van 31 cm lengte en een extra ritszakje achterop.

De Shark Bibtight heeft de Liège zeem van specialist Elastic Interface en is gemaakt van hetzelfde Power Shield Pro materiaal als Jacket en Jersey, en dus even waterbestendig. Het bovendeel heeft een ademende mesh-structuur.

Verder is er natuurlijk een fietsbroek (Bibshorts) met korte pijpen. Die is ook weer van Power Shield Pro en vervaardigd met ultraplatte naden en reflectiestriping.

Een Shark Cap (petje) en Shark Neo Gloves (neopreen handschoenen) maken de collectie compleet. (RVS)