Deel dit artikel:

Rapha viert tiende editie van Women’s 100

Over minder dan drie weken (zondag 18 september) gaat de tiende editie van Rapha Women’s 100 van start. Het kledingmerk daagt daarmee vrouwen wereldwijd uit om een rit van 100 kilometer op één dag te voltooien. Om de jubileumeditie te vieren, zijn er twee speciale kits ontworpen.

Rapha heeft zich ten doel gesteld om ten minste honderdduizend vrouwen op het zadel te brengen. Dat is zo’n 20 procent meer dan vorig jaar. Als we Strava mogen geloven, dan heeft Rapha nu twee derde van het peloton gevuld (ruim 65.000 inschrijvers). Deelnemers kunnen zelf invulling geven aan de ritten. Ze bepalen dus zelf of ze solo of in groep rijden, buiten of binnen, op de racefiets of op de gravelbike.

Interesse? Ga naar de Women’s 100 Strava Challenge om gratis mee te doen. Als je de 100 kilometer op 18 september voltooit, dan verdien je naast alle eer een digitale finishersbadge en je krijgt een kleinigheidje van Rapha: een eenmalige kortingsvoucher van 10 procent. Je doet ook automatisch mee aan een verloting van een door Rapha op maat gemaakte RCC OPEN U.P. gravelbike met Campagnolo Ekar en Rapha-toebehoren (ter waarde van 1.200 euro).

Om de tiende editie extra luister bij te zetten, heeft Rapha twee kits ontworpen. Daarvoor heeft het kledingmerk de hulp ingeschakeld van Zuzanna Rogatty en Studio Nari. Meer informatie over de kits vind je op de website van Rapha. Wie de kits eerdaags bestelt, heeft ze vóór 18 september in huis.