Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rapha pakt uit met vernieuwde collectie

We stellen enkele nieuwe producten uit de collectie aan je voor.

Rapha heeft de collectie voor 2017 vernieuwd. Er zijn enkele fraaie producten bijgekomen waarmee het assortiment nog completer is geworden. Rapha, dat bekend staat om haar stijlvolle smaak, kan naar eigen zeggen elk type fietser voorzien: van city biker tot fanatieke racefietser. Hieronder een overzicht van de nieuwe producten van het Britse merk.

Collector’s Edition Classic Rain Jacket 
Een jack voor regenachtige omstandigheden. Speciaal zijn de geventileerde flappen op de achterkant. Die zorgen voor een betere luchtstroom en ventilatie. Prijs: 250 euro.

  • rapha-11.jpg
  • rapha-12.jpg

Collector’s Edition Classic Gillet (mannen)
Ook Classic Gillet is er voor als het weer bar en boos is. Ze is winddicht en biedt bescherming tegen regen. Mocht het weer onderweg omslaan: Classic Gilet kan klein opgevouwen worden, wat handig is om het in de achterzak mee te nemen. Detail: er zijn wereldwijd achthonderd exemplaren geproduceerd. Prijs: 195 euro.

rapha-2.jpg

Women’s Classic Bib Shorts en Classic Jersey II
De Women’s Classic Bib Shorts is een koersbroek met een zeer laag gewicht. De broek is van lycra dat bijzonder goed ademt en vocht prima afdrijft. Prijs: 200 euro. De Classic Jersey was het eerste Rapha-product op de markt. Voor het komende wielerseizoen is ze vernieuwd. Prijs: 140 euro. Ook voor mannen is het product veranderd.

rapha-3.jpg

Brevet Jersey
Veiligheid krijgt prioriteit bij de Brevet Jersey. Deze is onderdeel van Rapha’s Classic-lijn en is nu vernieuwd met strepen om beter op te vallen als je van huis gaat. In combinatie met de Brevet Bib Shorts ben je nog beter zichtbaar. Prijs Brevet Jersey: 160 euro, prijs Bib Shorts: 210 euro. 

  • rapha-41.jpg
  • rapha-42.jpg

Pack Jacket
Heb je een belangrijke afspraak en ga je er fietsend naartoe? Dan is de Pack Jacket een slimme keuze. De kleding is winddicht, is bestand tegen regen en ziet er bovenal modern uit. Het jack is gemakkelijk op te bergen. Prijs: 140 euro. Hij is vanaf april verkrijgbaar.

rapha-5.jpg

Packable Backpack
Rapha komt met de Packable Backpack, een eenvoudige en vooral praktische rugzak. Ze weegt weinig en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Prijs: 60 euro.

rapha-6.jpg

Gerelateerde artikels