Deel dit artikel:

Rapha en Outdoor Voices brengen afwisselende collectie

Rapha slaat de handen ineens met het Amerikaanse merk Outdoor Voices. Samen introduceren ze een collectie, speciaal voor vrouwen. Zeker beginnende en ook de al wat meer gevorderde fietsers zullen zich hiertoe aangetrokken voelen.

De wegen van Rapha en Outdoor Voices kruisten elkaar zo’n twee jaar geleden. Dat gebeurde tijdens een fietstrip op het eiland Mallorca. Sindsdien zijn de partijen gaan samenwerken aan een collectie voor sportieve fietsers en recreanten, gericht op zowel beginners als vrouwen met al wat meer ervaring. Rapha gebruikt daarbij zijn kennis van performanceproducten, Outdoor Voices tekent met frisse designs en praktische features voor de recreatieve inbreng.

Collectie in vogelvlucht

De Outdoor Voices-collectie bestaat uit: een Rapha + Outdoor Voices Jersey, een Rapha + Outdoor Voices Wind Jacket, Rapha + Outdoor Voices High Waisted Shorts, Rapha + Outdoor Voices Cargo Bib Shorts, een Rapha + Outdoor Voices Light Support Bra, een Rapha + Outdoor Voices Cap, Rapha + Outdoor Voices Socks en een Rapha + Outdoor Voices Crop Top. Naast kleding bevat de collectie een accessoire: de Rapha + Outdoor Voices Bar Bag, een tas voor aan het stuur.

  • Ga voor alle details naar de website van Rapha