Deel dit artikel:

Prologo bedankt Bettiol met speciaal zadel

Het hoogtepunt uit de carrière van Alberto Bettiol tot dusver is ongetwijfeld zijn winst in de Ronde van Vlaanderen van 2019. Prologo staat nog eens stil bij die fraaie zege met een speciaal zadel in een gelimiteerde oplage. Daarmee bedankt het merk de renner van EF Education First.

De Italiaanse fabrikant heeft haar Scratch M5 voor deze gelegenheid een bijzonder design meegegeven. Daarop staat de zwart-gele Vlaamse leeuw. Het zadel is gebaseerd op het topmodel uit de collectie, dit voor best mogelijke prestaties. De basis is van carbon en wordt ondersteund door een ovale carbon rail (Nack) van 9 millimeter. Het zadel weegt volgens Prologo slechts 155 gram.

Slechts dertig stuks

Bijzonder aan dit Bettiol-zadel is dat er slechts dertig van zijn gemaakt. Alle zijn gesigneerd door de general manager van Prologo om de authenticiteit te waarborgen. Tien van deze zadels zijn voor verkoop beschikbaar gekomen. Deze worden geleverd in combinatie met bijpassend stuurlint. De andere twintig zadels zijn bestemd voor de vriendenkring van Bettiol en tijdelijke exposities in Vlaanderen.

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE