Deel dit artikel:

Pro-User Diamant scoort wederom

Fietsendrager voor de 4e keer als beste koop beoordeeld.

Sinds de opkomst van de e-bike groeit de vraag naar stevige fietsendragers voor op de trekhaak die meerdere zware e-bikes aankunnen. De Nederlandse Consumentenbond beoordeelde een reeks van kantelbare dragers die twee (of meer) e-bikes kunnen vervoeren.

De Pro-User Diamant werd beoordeeld met een 7,1 en kwam daarmee op een vijfde plek in de algemene rangschikking. Wordt de prijs/kwaliteitverhouding in overweging genomen dan snelt de Pro-User echter naar de eerste plaats, en dat al voor de vierde keer, na 2012, 2014 en 2015!

Sinds de introductie 2008 is de Pro-User Diamant verder doorontwikkeld en in 2015 is de nieuwste versie van de Diamant geïntroduceerd, voorzien van o.a. afsluitbare en afneembare framehouders.

Het commentaar van de Consumentenbond: “Na gebruik laat deze drager zich zeer compact inklappen en hij heeft een handige opbergtas. De fietswielen zijn goed aan de drager vast te zetten.”

De Pro-User Diamant wordt het hoogst beoordeeld op de antidiefstal voorzieningen (8,8), het opbergen (8,8) en de eerste montage (10).   

Niet verwonderlijk dus dat de Diamant nog altijd één van de best verkochte fietsendragers van Nederland is. In de Benelux wordt het merk Pro-User verdeeld door Agu.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE