Deel dit artikel:

Pocket Pedals maken racefiets multifunctioneel

Pocket Pedals geeft fietsen een multifunctioneel karakter. Met de pedalen van dit merk zijn fietsen voor legio doeleinden te gebruiken. Tehava biedt Pocket Pedals vanaf nu op de markt in de Benelux aan.

Pocket Pedals maakt het voor de wielrenner mogelijk om casual ritten te maken op een wielrenfiets zonder daarvoor eerst speciale wielerschoenen aan te trekken. Hierdoor is het gemakkelijker om dezelfde fiets te gebruiken voor het woon-werkverkeer, de dagelijkse boodschappen en tochten met familie en vrienden in de vrije tijd. De pedalen zijn gemakkelijk in gebruik en passen eenvoudig in je ‘pocket’.

De vernieuwende pedalen zijn bedacht door Karl Birgit Björnsson, iemand met een voorliefde voor fietsen. Hij wilde zijn sportfiets ook kunnen gebruiken in casual kleding als hij met het gezin op stap gaat. Al snel kwam hij met Pocket Pedals voor de dag.

Robert Vrancken, Managing Director van Tehava: “Wij zijn blij dat wij dit mooie en innovatieve product mogen distribueren in de Benelux. Tehava is steeds op zoek naar producten die bijdragen aan de ontwikkeling van het fietsen, dit product mooi daar mooi op aan. De Pocket Pedals bieden namelijk een nieuwe en uitgebreidere fietservaring.”

Gerelateerde artikels