Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Pearl Izumi: nieuwe shorts en shirts

De temperaturen zijn deze dagen ongekend hoog. En dus kunnen we steeds ‘kort kort’ over straat. Pearl Izumi heeft sinds dit voorjaar nieuwe shorts en shirts in het gamma. Niet alleen voor racefietsers, maar ook voor mountainbikers en triatleten.

Pearl Izumi probeert zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoeften van de verschillende racefietsers. Daarom heeft het kledingmerk twee productlijnen: Pursuit en Escape. De Pursuit-lijn is er in het bijzonder voor de fanatieke fietsers die alleen het beste van het beste willen. Hierbij heeft Pearl Izumi gezocht naar onder meer een strakke pasvorm en meer aerodynamica.

De Escape-lijn is eerder gemaakt voor avonturiers die rustig(er) rondpeddelen. De shorts in deze groep zijn helemaal vernieuwd. De zeem is anders ten opzichte van de voorganger en Pearl Izumi heeft de broek aan vele testen onderworpen. Dit om de compressie op het lichaam te vergroten. Er zijn vele gebruikers die de prototypen hebben beoordeeld, alvorens Pearl Izumi tevreden was. De fabrikant stelt dat de vernieuwde Escape nu de meest comfortabele short van Pearl Izumi ooit is.

Pursuit

De P.R.O. Pursuit Bib Short (mannen en vrouwen) is oorspronkelijk gemaakt om tegemoet te komen aan de wensen van profs in het peloton. Bij de P.R.O. Pursuit Bib Short is werk gemaakt van optimale support van de spiergroepen en comfort. Daarbij past de P.R.O. Pursuit Speed Jersey, een aerodynamisch shirt dat het lichaam van de fietser op temperatuur houdt dankzij verschillende technieken.

Escape

De P.R.O. Escape Bib Short (mannen en vrouwen) is een broek waarin het aantal naden is geminimaliseerd. De broek maakt gebruik van de vernieuwde zeem. Ook nieuw is de W’s Select Escape Tank, een tanktop voor vrouwen. In de achterzak past een waterfles en alles wat je nodig hebt bij warm weer. De tanktop houdt je koel op warmere dagen.

MTB

De Launch Short (mannen en vrouwen) is een duurzame short die regen de baas blijft. Deze heeft vele bijzondere eigenschappen, waardoor hij zeer geschikt is voor off-road avonturen. De voering is uitneembaar. De short heeft de 3D Tour Chamois. Eveneens nieuw is de W’s Launch Jersey. Dit is een hoogwaardig shirt voor vrouwen dat veel ventilatie en dus comfort biedt en transpiratie vlug afvoert.Gerelateerde artikels