Deel dit artikel:

Pas Normal Studios en Pirelli lanceren gezamenlijke collectie

Het Deense Pas Normal Studios en het Italiaanse Pirelli hebben de handen ineengeslagen. De twee partijen lanceren een gezamenlijke collectie van banden, kleding en accessoires.

Pirelli is voor mensen in de Lage Landen zonder meer de bekendste van de twee. Het merk maakt sinds jaar en dag banden. Pas Normal Studios geniet hier misschien nog minder bekendheid. Het merk, opererend vanuit Kopenhagen, voorziet in met name technisch hoogwaardige wielerkleding. De producten van Pas Normal Studios gaan, net als die van Pirelli, inmiddels zowat de hele wereld over.

De twee bedrijven bieden nu samen een collectie. Er zijn onder meer Pirelli P Zero Race TLR-banden (700x26cc en 700x28cc) met daarop branding van Pas Normal Studios en het klassieke, gele Pirelli-logo. Verder bestaat de collectie uit een T-shirt, een bidon, sokken, een pet en een musette. De gezamenlijke collectie heeft een gelimiteerde oplage.

“We zijn vereerd dat we deel uitmaken van het Pirelli-erfgoed. We rijden al op Pirelli-banden sinds ze op de markt kwamen en dit verstevigt onze relatie nog meer. Ik kan geen betere manier bedenken om de 150ste verjaardag van het Pirelli-merk te vieren dan met deze collectie”, zegt Karl-Oskar Olsen, oprichter en creatief directeur van Pas Normal Studios.

De collectie is online verkrijgbaar op www.pasnormalstudios.com. Daarnaast liggen de producten sinds deze week bij geselecteerde retailers over de hele wereld.

Pas Normal Studios biedt ook een exclusieve mogelijkheid om deel te nemen aan de recreantenversie van de Strade Bianche. Daarvoor is een wedstrijd uitgeschreven die tot 27 februari 20.00 uur duurt. In deze wedstrijd kun je ook een Pas Normal Studios-kit winnen. Ga hiervoor naar de website van Pas Normal Studios.