Deel dit artikel:

Opvallen? Dat kan met de collectie van MAAP en P.A.M.

Houd je van uitgesproken kledingsets? Dan zal de derde collectie van MAAP X P.A.M. (Perks and Mini) je waarschijnlijk goed smaken. Deze lijn, genaamd PAAM Club Ciclistico Amatoriale, bestaat uit fietskleding en outfits voor alledaags gebruik.

De MAAP x P.A.M. 3.0 is voortgekomen uit een samenwerking tussen de twee Australische merken. Beide bedrijven stellen dat de lijn ‘de vrije esthetiek en de kenmerkende grafische taal van P.A.M. combineert met de technische engineering en het alt-cycling ethos van MAAP’.

De collectie bestaat uit kledingitems voor gebruik op en naast de fiets. Rode draad is de toepassing van in het oog springende kleuren, drukke, gevlekte prints en old school opdrukken. Eyecatcher voor sportief gebruik is volgens MAAP en P.A.M. de Skin Suit voor onder meer criteriums en crossen. Het snelpak is gemaakt in Italië met premium stoffen en hetzelfde 3D thermogevormde multi-density zeem als in MAAP’s Team Bib Evo.

De collectie voor sportievelingen wordt gecompleteerd door raceshirts, een thermische longsleeve, cargo bibs, een lichtgewicht jack en een baggy mountainbikeshirt. Daarnaast zijn er essentiële accessoires zoals sokken, bidons, een cap en nek- en armwarmers.

Streetwear

Wil je dezelfde stijl terug laten keren in de kleding die je naast de fiets draagt? Dan is er bijpassende streetwear. Er zijn onder meer shirts en hoodies verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie en de totale collectie naar de website van MAAP. Het Australische merk verzendt de items ook naar Europa. Er zijn daarnaast diverse fysieke verkooppunten in België en Nederland die de PAAM Club Ciclistico Amatoriale-items aanbieden.