Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Oost-Vlaanderens Mooiste verwent fietsers twee dagen op rij

Het weekend van 1 en 2 september staat in het teken van een Coppa Grinta!-evenement. Zottegem verwelkomt op zaterdag en zondag vele fietsers en wandelaars tijdens Oost-Vlaanderens Mooiste. Na de succesvolle eerste editie gaat de organisatie ook dit jaar voor een grandioos beweegfestijn.

Oost-Vlaanderens Mooiste verwent deelnemers met aangepaste parcoursen op maat. Elke dag fiets je over een uitgepijld parcours naar een andere regio met onderweg één of meerdere kwalitatieve bevoorradingen en prima accommodaties. En dat alles gaat gepaard met een gezellige sfeer.

Als deelnemer heb je de keuze uit meerdere fietsafstanden, vanaf 35 tot 110 kilometer. Alle parcoursen variëren in lastigheidsgraad. Oost-Vlaanderens Mooiste is er zowel voor de wegfietser als mountainbiker. Op zaterdag zijn er tevens wandeltochten van 6, 12 en 18 kilometer.

Coppa Grinta!

Oost-Vlaanderens Mooiste is één van de veertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2018. Dit is een driesterrencircuit van toertochten, gespreid over Vlaanderen en gereden van februari tot september. Coppa Grinta!-tochten staan voor kwaliteit en fietsbeleving, van start tot finish. Wie de Coppa Grinta!’s fietst, maakt kans op leuke prijzen. Het principe is simpel: hoe meer je er fietst, hoe vaker je wordt beloond en kans maakt op de hoofdprijs… een Cannondale racefiets ter waarde van 2.999 euro!