Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ontwerp het nieuwe Movistar-shirt

Een bijzondere actie van Alé en Movistar Team: de kledingfabrikant en wielerploeg laten fans een nieuw shirt voor de Spaanse formatie ontwerpen. Het shirt wordt gedragen in de eerstvolgende UCI-koers na de periode van quarantaine. Tegelijkertijd gaat er geld naar het goede doel.

De actie loopt door tot 26 april en alle wielerfans van over de hele wereld mogen eraan deelnemen. Dat kan eenvoudig via de website van Alé. Je downloadt op die pagina het shirtpatroon. Vervolgens geef je het de gewenste kleuren, op voorwaarde dat je de logo’s op het shirt onaangetast laat. Na de ontwerpfase deel je het shirt op je eigen social media met gebruik van de hashtag #SeguimosConectados. Bovendien tag je @Alecyclingofficial en @movistar_team.

Het winnende ontwerp

De stemronde kent twee fases. In eerste instantie kijken specialisten van Alé en Movistar Team naar alle gedeelde ontwerpen. Daaruit worden zes shirtdesigns gekozen. In de tweede fase plaatsen Alé en Movistar Team de zes geselecteerde designs op Instagram en krijgt iedereen gelegenheid om op een ontwerp te stemmen. De maker van het winnende ontwerp ontvangt een shirt thuis.

Donatie voor goede doelen

Movistar Team draagt het winnende shirt in de eerstvolgende UCI-koers na hervatting van de competitie. De gedragen shirts worden gesigneerd en geveild voor het goede doel. Movistar Team stelt geld beschikbaar voor het Rode Kruis, terwijl Alé doneert aan de Italiaanse Protezione Civile.

Gerelateerde artikels