Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ontdek Pays des Collines in de Grinta! Challenge

Wil jij de Ronde van Vlaanderen aan de andere kant van de taalgrens rijden? Dat kan op 10 juni tijdens de Grinta! Challenge doorheen het prachtige heuvelland van Pays des Collines. De tocht is onderdeel van de Coppa Grinta!.

De streek van Ellezelles, Flobecq en Frasnes-Lez-Anvaing biedt niet alleen weidse groene landschappen, maar ook een aantal stevige kuitenbijters zoals le Col de la Croix Jubaru, le Mont de Mainvault en la Haizette. In de Grinta! Challenge maken deelnemers kennis met het charmante, landelijke karakter en de prachtige panorama’s van de streek. Er zijn parcoursen van 69, 113, 157 en 173 kilometer uitgezet. Informatie over de inschrijvingen is op de website van het evenement te vinden.

Coppa Grinta!
De Grinta! Challenge is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike.

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel.

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!