Deel dit artikel:

Ontdek de Catalaanse cultuur op de fiets met Catalonia Bike Tours

Fietsen tussen de majestueuze bouwwerken in de steden en door pittoreske dorpjes vol geschiedenis, van de kust tot de bergen, terwijl je adembenemende en gevarieerde landschappen doorkruist. Catalonië heeft het allemaal. Bovendien geniet de regio van een mild mediterraans klimaat, wat het een perfecte bestemming maakt voor wielerfans.

Catalonia Bike Tours voorziet bijna heel het jaar, van maart tot november, verschillende trips doorheen het Catalaanse landschap. Voor dit jaar staat er nog op het programma: van Barcelona naar Girona en langs de Catalaanse kust. De route van Barcelona naar Girona wordt ingedeeld in 3 ritten, verspreid over 5 dagen, van 16 tot 20 oktober. In totaal zal er na 5 dagen 233 km op de teller staan. Van 6 tot 11 november wordt er gereden langs de Catalaanse kust in de Costa Brava Bike Tour. 6 dagen, 4 ritten, goed voor een totaal van 372 km. Beide trips kosten 1495 euro.

Meer weten over de Catalonia Bike Tours? Lees dan zeker de reportage over de Catalaanse Pyreneeën in de laatste Grinta! of bezoek hun website.